}

Tuesday, December 15, 2009

REQUEST YOUR MOVIE HERE

okay bagi sape2 yang rasa nak request movie,bole la berbuat demikian.jika ada dalam simpanan aku akan paparkan.TQ

30 comments:

ciEk NiENa said...

hai there..
twilight new moon ada x???
weee~
tenkiu yea...

maldinifaridkamil said...

nak cite pisau cukur!!!

Anonymous said...

aku nk dua2 citer kat atas tu...

Anonymous said...

Ermm....Leh tak nak cite My Spy..Tak Pun....A Cloudy With a chance of meatballs..

Farahiyah Bahuddin said...

wahh...bestnye leh buat request movie kat sini. nk pisau cukur/new moon/my spy. smuanye mcm best nk tgk. td baru tgk momok the movie & papadom. thanx ek uploadkan!!

Anonymous said...

cerita senario the movie episode 2.. please...

Anonymous said...

bole x upload movie pisau cukur..and cite puteri plastik yg penah keluar kat astro ria aritu and also cinderella blues yg kua kat cerekarama tv3 september lepas rasenye.thaaaaaaaaaaaaaaaaaannkss sangaaaat2 k.

daniel said...

nak citer pisau cukur,my spy,senario the movie ep.2,a cloudy with a chance of meatbal n citer avatar..please3...nnti uploadkan tau.tau.jgn luper..hehheeee

Daniel said...

Pisau Cukur and My Spy ples

ShaJah said...

cloudy da lama ada dlm blog ni

hasbullah said...

boleh x request game kat sini...

Anonymous said...

nak terminator salvation... please

ShaJah said...

nak game pe hasbullah?

hasbullah said...

saya nak game halo 2 boleh ke?

satu lagi boleh tak request movie

tajuknya 'karaoke' yang baru keluar kat mid valley bulan lepas.. aku dah carik merata2 tapi xjumpe..movie tu menang award dan dityngkan kat cannes festival...bannga beb film kita ditayangkan kat sana..

aku bnyk baca review movie tu bnyk pengajaran..tolong kalo boleh :)

Anonymous said...

ada tak citer gemerlapan..lau ada tlg upload kan..tq yer

syikin said...

pisau cukur plez...

Anonymous said...

pisau cukur...
tolong upload ekr?
hehe..

Anonymous said...

nk cite pisau cukur bleh...

Anonymous said...

pertamanya sy nk ucapkan time kasih..kalo ade sy nk request cite muallaf yg arahan yasmin ahmad tu..thanks again!

regards...

Anonymous said...

nak collection cerita yasmin ahmad....

Anonymous said...

i love you beth cooper

Anonymous said...

the happening

Anonymous said...

sherlock holmes...
the princess and the frog

ikann! said...

Hi! Saya Ni orang S'pore :) Boleh tak awak uploadkan citer Superwoman yg aida Aris Ngan Norish karman Main tu :DD!

Feelings Of Hate said...

Hey ya... Link lah movie movoe seram ke klakar ke. Boring lah dah takda link crita baru.

ammar said...

talentime ade?

Anonymous said...

tlong upload Adnan Sempit...
please sngat2...

Anonymous said...

ha'a tolongla uploadkn Adnan Sempit..~~
por favour..

Anonymous said...

salam...
nak request cite lama nih...
ade x senario XX....??
kalu ade upload lah ye...
tq..

MIRAZ said...

ley cari cite MUALLAF x.. plis aq nak tengok sangat2